Livsstilsforløb

Livsstilsforløb du ikke bør gå glip af

 

Kunne du tænke dig en ny livsstil, hvor du kommer af med dine uhensigtsmæssige vaner, taber dig og samtidig opnår en større livskvalitet?

 

Du får 32 timers undervisning og praktiske øvelser fordelt på to weekender. Herudover en GRATIS individuel terapisession til alle deltagere. Begrænset antal pladser.

 

Rigtig mange mennesker har en dårlig livskvalitet på grund af en forkert livsstil, og det kan i sidste ende betyde alvorlig sygdom og tidlig død. Vi bliver ældre og ældre, men for rigtig mange er de sidste leveår forbundet med dårlig livskvalitet, der skyldes årtiers "laden stå til". Det er aldrig for sent at ændre denne kurs og sikre flere sunde år uanset dit udgangspunkt.

 

Den største sundhedsmæssige udfordring, vi står over for, er fedme og overvægt. Langt de fleste vil med en omlægning af deres livsstil komme ud af den negative spiral, og opnå en rigtig god livskvalitet, der smitter af hele livet igennem.

 

Hos Trivsel24Syv har vi hjulpet flere hundrede til en ny livsstil, og vores populære livsstilskursus er nu blevet endnu bedre. Som nogle af de eneste i Danmark udbyder vi et livsstilsforløb, hvor der er taget hånd om alle aspekterne i en sund livsstil. Glem alt om ugebladenes slankekure og diæter, der aldrig holder, hvad de lover, men blot i en kort periode betyder afsagn og sult. Det eneste der virker og holder i længden, er en ny livsstil.

 

Kurset er bygget op, så vi når ud i alle hjørner, og du bliver guided og coached gennem hele forløbet af vore undervisere, der har en professionel baggrund som psykoterapeut, coach, mindfulnessinstruktør og mentaltræner.

 

Kurset består af 32 timers undervisning og øvelser fordelt på to weekender. Hertil kommer, at du i forløbet bliver tilbudt en GRATIS individuel terapissession til en værdi af kr. 1.200,- sammen med en af underviserne, hvor du kan få kigget nærmere på dine egne helt personlige udfordringer, uden at skulle dele dit privatliv med alle på holdet.

 

Du får således dit livs mulighed for at ændre på uvaner, mønstre og selvbegrænsende overbevisninger på et hold med ligesindede. Der er ingen fokus på din vægt, og der uddeles ikke guldmærker, når du har tabt dig. Vi vil i stedet have fokus på årsagerne til din nuværende uhensigtsmæssige livsstil, og give dig værktøjer til én gang for alle, at få skabt de ønskede positive forandringer. Så kommer vægttabet helt naturligt af sig selv.

 

Der er stor risiko for, at du efter kurset vil føle dig gladere, lettere, have mere energi og tænke positivt - og det er vel ikke så ringe endda?

 

Hvad kan du forvente dig?

Over to weekender med ca. fire ugers mellemrum lærer du dig selv at kende på en måde, som de fleste går igennem livet uden nogensinde at få indsigt i:

 

 • Hvor kommer mine uvaner fra?
 • Hvordan er mine uhensigtsmæssige adfærdsmønstre dannet?
 • Hvorfor spiser jeg flere portioner?
 • Hvorfor kan jeg ikke bare sige nej?
 • Hvorfor har jeg rygrad som en regnorm?
 • Hvorfor spiser jeg med følelserne?
 • Hvorfor skal jeg belønne mig selv med kage og slik?
 • Hvorfor er mit selvværd ikke bedre?
 • Hvor kommer mine selvbegrænsende overbevisninger fra?
 • Hvorfor kan jeg i bund og grund ikke lide mig selv?
 • Hvem er jeg?
 • Hvordan kommer jeg videre?

 

Du vil blive overrasket over, hvor stærk krop/sind forbindelsen er, og hvordan den kan manipulere med dig og dine vaner. Du vil også blive overrasket over, hvor meget styrke du i bund og grund har, men som du i dag ikke aner, hvordan du skal finde frem og anvende positivt.

 

Kurset indeholder:

 • 32 timers professionel undervisning og færdighedstræning.
 • Du bliver tilbudt en kropsanalyse på første dag og på sidste dag.
 • Du får indsigt i din egen personlighedstype og hvordan du udnytter dine styrker og styrker dine svagheder.
 • Du lærer at forstå mekanismerne bag en forkert livsstil, uvaner og overvægt.
 • Du får stor selvindsigt og forståelse for, hvordan din nuværende livsstil er opstået.
 • Du lærer at ændre dine vaner og mønstre til en mere hensigtsmæssig adfærd.
 • Du får identificeret dine selvbegrænsende overbevisninger, får bearbejdet dem, og styrket dit selvværd.
 • Du bliver inspireret til en sundere livsstil uden evige slankekure og diæter.
 • Du får undervisning i sunde spisevaner uden at "alt er forbudt".
 • Du får undervisning i den korrekte anvendelse af vitaminer og kosttilskud, så du ikke bliver "røvet" i helsekostbutikken.
 • Du får undervisning i fysiske træningsøvelser, der kan anvendes hjemme eller ude, og som styrker dit stofskifte og hvileforbrænding.
 • Du lærer at være tilstede i nuet, fjerne stress og dårligt humør via enkle mindfulnessøvelser.
 • Du lærer at anvende Hypnotisk Gastrisk Reduktion, som har hjulpet flere hundrede tilfredse klienter til en ny livsstil.
 • Du bliver guided igennem effektive mentaløvelser til hjemmebrug.
 • Du får guidede øvelser på lydfiler til download.
 • Du får en mappe til alle kursusmaterialerne, der udleveres på forløbet.
 • Du bliver tilbudt medlemskab af en lukket Facebookside kun for dit hold, hvor I kan udveksle erfaringer og modtage ny viden.
 • Du får tilbud om en individuel terapisession helt GRATIS (værdi kr. 1.200,-) sammen med en af underviserne, der alle er uddannede psykoterapeuter.

 

Kropsanalysen:

Det er ikke ligegyldigt, hvad det er, der vejer på din krop. Med en professionel kropsanalyse får du fakta om din krops sammensætning, din biologiske alder og din hvileforbrænding. Det giver mulighed for at gå målrettet efter den mest effektive plan for din nye livsstil.

 

Personlighedstypen:

Vi er ikke ens, hverken fysisk eller mentalt. Fysisk er det nemt at spotte forskellighederne, men ser vi blot med øjnene på et andet menneske, så afslører det ikke ret meget om personlighedstypen. Først når vi begynder at kommunikerer og læse kropssproget, afslører det, at vi er forskellige typer, reagerer forskelligt på samme situation og har forskellige behov. Du får indsigt i, hvilken type du er, hvor dine faldgruber er, og hvad der hjælper dig til at udvikle dig. Vi arbejder med det gamle system Enneagrammet, der har flere overraskelser i ærmet til dig.

 

Psykologien:

Det er i dag bredt anerkendt, at vi ikke kan skille krop og sind ad. De er to uadskillelige størrelser, der påvirker hinanden på godt og ondt. Rigtig mange bryder sig ikke om, det de ser i spejlet og forsøger at fortrænge det. På kurset lærer du dig selv at kende, så du kan spotte de egoer, der står i vejen for din transformation og sætte ind med de rigtige mentale værktøjer.

 

Et ordsprog siger, at "summen af dårlige vaner er konstant". Det betyder frit oversat, at når du slipper af med en vane, opstår der en anden vane. Det skal vi nok lære dig at håndtere, så det ikke sker i fremtiden.

 

Den sunde kost:

Du ved godt, hvad du skal undgå, og hvad der er sundt. Vores filosofi er, at intet er forbudt. Det er kun et spørgsmål om mængde og hyppighed. Vi giver dig et brugbart indblik i den nyeste forskning inden for kost, og afliver også nogle myter. Du kommer ikke på kurset for at lære at lave "snydemad", men for at mestre de sunde valg i fremtiden.

 

Vitaminer og kosttilskud:

Du har sikkert købt dig fattig i kosttilskud i den lokale helsekostbutik, og har i dag et større arsenal af vitaminer og kosttilskud på lager der hjemme. Det er slut nu. Du lærer, hvad der er fup og fiduser, og hvad der virker for dig. Et menneske består af flere end 50 billioner celler - altså menneskeceller. Der er endnu flere bakterie- og viraceller i og på din krop, end der er menneskeceller. De fleste på huden og i tarmsystemet. Er bakterierne i tarmsystemet i ubalance, så har vi balladen. Fodres de korrekt, er de dine bedste venner. Rigtig mange livsstilssygdomme kan mindskes med den rette sammensætning af kost, vitaminer og mineraler. Så her er det muligt at lære din vitamin-ABC på en ny måde.

 

Din fysiske tilstand:

Kurset er ikke et træningsophold, hvor du skal hoppe og springe dig til en bedre fysik. Dog er din fysiske tilstand en del af dig, og vi vil lære dig, at det er både sjovt og dejligt at dyrke motion, blot det sker på dine egne præmisser. Altså ingen hårde træningssæt, men motivation til at skabe bedre trivsel igennem en minimum af indsats med nemme og effektive øvelser, som du kan anvende hjemme og ude i naturen. Der er gratis fedtforbrænding at hente hjemme i sofaen, blot din overkrops muskelfibre øges med nogle få procent.

 

Mindful i hverdagen:

Bruger du blot 20 minutter om dagen på et mindfulnessprogram, så mindskes din risiko for stress med hele 50%. Du opnår også et lavere blodtryk og føler dig meget mere afslappet og i balance. Krop/sind påvirkningen er større end de fleste ved, og der er kun positive gevinster ved at dyrke mindfulness. Øvelserne er guidede og du modtager lydfiler til download, så du kan vende opmærksomheden indad uanset, hvor du er.

 

Hypnotisk Gastrisk Reduktion:

Vores eget "barn" er Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Med denne effektive metode opnår du en hurtigere mæthed og får din frie vilje til at sige nej tak eller ja tak. 95% af alt hvad vi foretager os til dagligt sker automatisk, og det gælder også dine (u)vaner. De ligger som små programmer i underbevidstheden, og styrer dig mere end du aner. Du lærer at bryde med automatikken, så du selv kan foretage dine valg - hver dag. Metoden indlæres på kurset, og du får lydfiler til download, så du kan træne hver dag hjemme.

 

Læs mere her og se videoen med Carina: http://koldinghypnoseklinik.dk/referencer/

 

Mentaltræning:

Du er, hvad dine tanker fortæller dig, du er. Det er lidt skræmmende ikke? På kurset lærer du at arbejde med dine skyggesider og selvbegrænsende overbevisninger igennem en effektiv mental træningsmetode, der kan bruges alle steder. Går du ind i et lokale med 100 andre mennesker, og der en én, der ikke synes, du er god nok, hvem er det? Dig selv! Men det får vi også lavet om på, for du er god nok!

 

Tilmelding:

Har du besluttet dig for at tilmelde dig livsstilskurset, så kommer muligheden snart herunder, men først lidt af det praktiske:

 

Hvor foregår det:

Undervisningen foregår i dejlige, rolige og smukke omgivelser på kursusstedet "Få Det Bedre" i Vamdrup lige uden for Kolding. Her er der alle tænkelige faciliteter og god plads til både undervisning og diverse øvelser. Ligeledes er der et stort køkken med café, hvor du kan tilberede og spise din frokost.

Adressen er: Få Det Bedre, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

 

Kursusdatoer:

Lørdag den 6. oktober 2018 kl. 09.00 - 17.00

Søndag den 7. oktober 2018 kl. 09.00 - 17.00

Lørdag den 3. november 2018 kl. 09.00 - 17.00

Søndag den 4. november 2018 kl. 09.00 - 17.00

 

Praktisk information:

Prisen for kurset er kun kr. 2.895,- og du betaler ved tilmelding.

Inklusiv i prisen er en individuel terapisession til en værdi af kr. 1.200,- helt GRATIS!

Der serveres gratis kaffe, te og vand.

Du skal selv medbringe frokost, som du kan tilberede i køkkenet og spise i caféen.

Der er gratis parkering foran kursuscenteret.

Du skal selv medbringe et liggeunderlag, en pude og et tæppe.

OBS! Alle kan være med, men vi anbefaler ikke, at børn eller unge under 18 år deltager.

Der stilles ingen krav om fysisk form, blot du selv kan komme op ad trappen til undervisningslokalet :-).

Der er IKKE tale om fysisk træning, men fitness for hjernen.

 

Det med småt:

Tilmeldingen er bindende, når formularen er indsendt.

Deltagelse er betinget af, at kursusafgiften er indbetalt inden kursusstart.

Ved afmelding senest 14 dage før kursusstart tilbagebetales kursusgebyret - 20%

Ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart tilbagebetales kursusgebyret - 50%

Ved afmelding på selve kursusdagen eller senere tilbagebetales kursusgebyret ikke.

Vi tager forbehold for datoændringer, tastefejl, sygdom hos undervisere og lignende uforudsete hændelser.

Vi forbeholder os ret til at udskyde eller aflyse kurset, hvis der er mindre end 8 tilmeldinger.

I tilfælde af aflysning inden opstart tilbagebetales hele kursusgebyret.

Ønsker du ikke at anvende den gratis terapisession, medfører det ikke en reduktion i kursusgebyret.

Terapisessionen vil foregå i perioden mellem de to kursusweekender.

 

Du tilmelder dig på dette link: https://trivsel24syv.nemtilmeld.dk/7/

 

Har du fået lyst til at høre mere om trivsel24syv og vores livsstilsforløb, er du meget velkommen til at kontakte Peter Sivebæk på 22 23 99 00, eller du kan blot bruge kontaktformularen.

 

Mød dine undervisere:

 

Peter Sivebæk er psykoterapeut MDP, coach, mindfulnessinstruktør, mentaltræner, hypnotisør og fitnesstræner. Peter har arbejdet som professionel terapeut i mange år, og driver Trivsel24Syv og Sivebæk Terapi i Kolding. Peter udviklede for snart syv år siden metoden Hypnotisk Gastrisk Reduktion, som har hjulpet mange mennesker til en ny livsstil. Før Peter blev terapeut og underviser arbejdede han med ledelse inden for salg og marketing i mere 30 år.

 

Vivi Toft Sivebæk er psykoterapeut og EMDR-terapeut og hypnotisør. Vivi driver Kolding Hypnoseklinik, hvor hun har hjulpet rigtig mange til en ny livsstil via metoden Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Vivi anvender den WHO anerkendte metode EMDR i sin klinik, som er meget effektiv til at skabe positive forandringer. Herudover anvender hun hypnose i forbindelse med det psykoterapeutiske arbejde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til st se dig på livsstilskurset

 

Trivsel24syv - Stadionvej 87 - 6000 Kolding - Tlf. 22 23 99 00 - info@trivsel24syv.dk - www.trivsel24syv.dk - CVR 33528752